Gratis Proefles
Sing4U treed op in Muziekgebouw | Muziek de Wereld Rond
Startdatum
7 april 2024, 12:00
Einddatum
18:00
Meer info

Sing4U treed op in Muziekgebouw | Muziek de Wereld Rond


Muziek-de-wereld-rond.jpgMuziekgebouw Eindhoven is partner van de Stichting Kindermuziekweek en zal op 7 april 2024 zorgen voor het Muziek de Wereld Rond-concert waarbij alle kinderen
welkom zijn!

Het gemeenschappelijke element van kind-zijn overstijgt culturele grenzen. Dit project brengt twee krachtige middelen samen om de samenleving te verenigen: muziek en kinderen.
Want in de ogen van een kind zijn er geen drempels en is iedereen gelijk.

Flyer Nederlands > Flyer English >

Kindermuziekparade & open podium

Muziekgebouw Eindhoven zal samen met Turkish Professionals Network Eindhoven op deze dag een kindermuziekparade en open podium organiseren. Zij roepen alle kinderen uit de regio op om deel te nemen aan de kleurrijke kinderparade door de binnenstad. Bovendien krijgen de kinderen de kans om hun talenten te tonen op het open podium in Muziekgebouw Eindhoven, aanmelden hiervoor kon t/m 20 maart.
Om 16.00 uur is Sing4U aan de beurt. Zij zingen liedjes in het thema 'Muziek de Wereld Rond':

  • Iedereen verstaat muziek
  • M'n opa
  • La festa
  • Funiculi Funicula
  • The lion sleeps tonight

Ze eindigen met als klap op de vuurpijl met het Kindermuziekweeklied 'Energie'. Hierbij worden zij samengevoegd met een Turks kinderkoor tot één groot koor!


123ZING ft. Duron - Energie (Kindermuziekweeklied 2024)

Turkse wereldkinderdag

De inspiratie voor deze parade en het open podium komt voort uit de Turkse wereldkinderdag (23 Nisan Çocuk Bayramı ve Uluslararası Çocuk Şenliği), waar alle culturen worden gevierd. Samen vertegenwoordigen we alle landen van de wereld met muziek, dans, zang en outfits. Laat deze dag een feest van verbinding en inclusie zijn.
Kom en deel jouw vreugde, talent en muzikaliteit met de gemeenschap. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring voor alle kinderen en laten we zien dat muziek geen grenzen kent!

Iedereen - en kinderen in het bijzonder - wees welkom op 7 april bij Muziekgebouw Eindhoven!
Voor het meelopen in de parade is géén aanmelding vereist.