Gratis Proefles

Waar staan we voor

“Muziek kan een ingrijpende invloed op mensen hebben: kinderen, volwassenen, patiënten. Dat moeten we serieus nemen. Muziek is een prachtige vrijetijdsbesteding, houdt mensen van de straat, biedt een houvast voor mensen die het moeilijk hebben en bevordert de cognitieve en sociale ontwikkeling. Meer prioriteit voor muziek is nodig. Niet bezuinigen op muziekonderwijs en muziektherapie!”
(“Muziek en Brein”, Ben van Cranenburgh, 2018)

De ambitie die Art4U heeft, is dat elk kind, ongeacht sociaal economische achtergrond, in aanraking kan komen met muziek zodat het kan ontdekken wat dit voor hem of haar kan betekenen. Wij vinden dat muziek bij de basisontwikkeling van elk kind hoort.
Wij verzorgen kwaliteitsvolle muzieklessen op school aan de hand van onze doorlopende leerlijn muziek die tot stand is gekomen in nauwe samenwerking met de basisscholen. De muzieklessen in de klas worden gegeven door enthousiaste en professionele muziekdocenten. Muziekles voor ieder kind!

Uiteraard bieden we elk kind volop kansen om ook na school muziek te (leren) maken.

Je kunt bij Art4U al met muziek maken beginnen vanaf zeer jonge leeftijd (Muziek op schoot) maar ook als je 25 of 88 bent! Onze betaalbare lessen worden gegeven door enthousiaste, ervaren en gediplomeerde docenten.
Spelenderwijs ontdek je je instrument en leer je het te bespelen. 
Leer je graag met notenschrift of liever op een andere manier? Wil je graag de laatste pophit leren spelen, of ga je voor het volledig beheersen van jouw favoriete instrument in een ander genre? Wil je graag samen spelen of zingen met andere instrumenten, in een orkest of in een popband? Het kan allemaal bij ons.

Onze lessen sluiten aan bij jouw leerbehoefte. Jij bepaalt samen met jouw docent jouw persoonlijke lesdoel: wat vind je leuk en wat zou je willen bereiken. En het allerbelangrijkste: muziek maken bij Art4U is superleuk en heel gezellig!