Gratis Proefles

Externe vertrouwenspersoon Art4U

Windy-de-Weerd.jpg
Windy de Weerd
windy@aliona.nl
06-20390813

Mijn naam is Windy de Weerd en ik ben extern Vertrouwenspersoon voor Art4U. 
Je kunt bij mij terecht als jij een situatie als onprettig, ongewenst of intimiderend ervaart en je kunt of wilt daar binnen Art4U niet mee terecht. Dat geldt voor cursisten en de ouders van minderjarige cursisten.

Als je contact met mij hebt opgenomen, gaan we in gesprek, zodat ik naar jouw verhaal kan luisteren. Samen kijken we wat goede vervolgstappen voor jou kunnen zijn. Daarbij hou jij de regie, dus jij bepaalt wat er gebeurt. Alles wat je met mij vertelt blijft vertrouwelijk.

Wie ben ik?
Ik heb als vertrouwenspersoon, mediator, coach en trainer ervaring opgedaan bij veel verschillende organisaties; klein en groot, bedrijven, overheid, onderwijs en gezondheidszorg. In die verschillende rollen heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat mensen lekker in hun vel zitten, zichzelf kunnen zijn en zich vrij voelen om het te kunnen zeggen als ze het ergens niet mee eens zijn of zich niet prettig voelen. Ik ben geregistreerd als  LVV-erkend Vertrouwenspersoon (LVV is Landelijke Vereniging Vertrouwenspersonen).