Gratis Proefles

Cursussen

Sing4U | samenzang voor kinderen
groep 3 t/m groep 8

Word je altijd wakker met een wijsje in je hoofd? Vind je het leuk om in een groep jouw favoriete liedjes te zingen? Lijkt het je gaaf om te ontdekken hoe het klinkt om samen hele mooie melodieën te zingen?
Dan is Sing4U echt wat voor jou, want samen zingen is súperleuk!

Samen zingen

Bij Sing4U wordt er alles uit je stem gehaald wat erin zit. Je zult versteld staan van hoe je allemaal kunt zingen met het instrument dat je altijd bij je hebt: harder, zachter, na elkaar, door elkaar en ga zo maar door! In een groep kun je heel veel toffe zangeffecten maken. Maar het is ook heel bijzonder om met zijn allen één en dezelfde toon te zingen.

Je gaat ook leren om jouw zangstem goed te gebruiken: zelf zuiver zingen en samen zo mooi mogelijk klinken, hoe en wanneer haal je het beste adem, verschil in hard en zacht zingen zonder je stem te moe te maken, hoe je zingt met begeleiding van een pianist. En een zelfverzekerde uitstraling, want we geven ook minimaal 2x per jaar een optreden! Kijk maar eens in de agenda onderaan.

Luister maar eens wat je voor elkaar kunt krijgen als je in een groep zingt en verschillende zangpartijen samenbrengt:


Maroon 5 - Memories | One Voice Children's Choir

Maar met z’n allen één melodie heel goed neerzetten is ook supergaaf:


Kinderen voor Kinderen | Gi-ga-groen (Officiële videoclip)

Zin gekregen om mee te zingen? Bekijk dan hier de songtekstvideo en om het af te maken ook de dansvideo, want van muziek ga je bewegen!

Wat zingen we bij sing4u?

We zingen allerlei verschillende soorten liedjes: droevig, vrolijk, spannend. Van bekende pophits tot Kinderen voor Kinderen, wereldmuziek, grappige canons en meerstemmige liedjes en ook wel eens een uitstapje naar klassieke muziek.
Wil je alvast luisteren naar een aantal liedjes die wij in onze map hebben? Beluister dan hier onze playlist op Spotify: Sing4U Kinderkoor

Heb je zelf een leuk liedje wat je heel graag met Sing4U zou willen zingen? Vertel het aan ons! Dan gaan we kijken of er muziek van is of we schrijven zelf een arrangement om samen te zingen.

Geplande optredens 2023

Datum
Tijd Activiteit Locatie

Zo 2 april

16.30 uur Open Podium - Sunday Funday Muziekgebouw Eindhoven
mei/juni   Optreden met Veldhovense koren Onder voorbehoud
Vr 9 juni
 avond ‘Art4U Night at the Movies’ Theater de Schalm
December   Art4U Kerstconcert
meer informatie na de zomervakantie
 

Wanneer kun je bij Sing4U beginnen?

Sing4U is voor iedereen uit groep 3 t/m 8 die graag wil zingen! Je mag altijd een proefles komen kijken of meezingen. Dirigent Femke Schmitz en pianist Evert Mostert heten jou van harte welkom.
We zingen op dinsdag van 17.15 uur – 18.00 uur in de grote Rabozaal van de muziekschool aan de Bossebaan 60 in Veldhoven.

Wat kost het?

+Sing4U | samenzang voor kinderen

incl. BTW
69,-
Docent(en)
Evert Mostert, Sabine Sesink
Locatie
Art4U Bergeijk; Art4U Eersel; Art4U Veldhoven
Lesdag
Dinsdag (17:15 - 18:00 uur)