Gratis Proefles
Vos Reynaert - De Flierefluyter
Startdatum
8 juli 2023, 19:00
Meer info

Vos Reynaert - De Flierefluyter

Op zaterdag 8 en zondag 9 juli brengen De Magic Flutes & Friends 'Vos Reynaert - De Flierefluyter' naar het Openluchttheather De Hunnebergen. In een eigentijdse bewerking door Lena Vercauteren, wordt dit welbekende Middelnederlandse verhaal door de 'Magic Flutes' nieuw leven ingeblazen. Een spannende familievoorstelling waarin je een uur lang meegenomen wordt in een meeslepende musical. Verwacht een muzikale mix van stijlen die verschillende de karakters verklanken en waarin de welbekende, gewiekste sluwheid van Reynaert de Vos die ook in muzikaal opzicht altijd haar eigen weg neemt nog even herkenbaar aanwezig is. Een spannend verhaal waar het vooral draait om de relatie en de paralellen tussen Reynaert - gespeeld door Rani Janssens - haar vader en koning Nobel, een slimme dubberol van Bob Jacobs.

Meet & Greet & IJsco!

Na afloop is er een mogelijkheid voor een Meet & Greet met de hoofdrolspelers, schminken, knutselen, muziek maken, een spelletje spelen of een dierenspeurtocht. Onder het genot van een drankje of een ijsje (van een echte ijscoman) kan het hele gezin nog heerlijk nagenieten in deze prachtige omgeving.

Openluchttheater De Hunnebergen | Locatie & tickets

Voor cultuur in de natuur en Reynaert de Vos in het bos is Openluchttheater De Hunnebergen de ideale plek om deze muziektheatervoorstelling op te voeren! Er staan twee voorstellingen gepland:

  • Zaterdagavond 8 juli - aanvang 19.00 uur
  • Zondagmiddag 9 juli - aanvang 15.00 uur

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van 'De Hunnebergen':

0 – 4 jaar gratis  
4 t/m 12 jaar € 8,00 Tickets >
Vanaf 12 jaar € 13,00