Gratis Proefles
Openbaar D-examen piano | Elise van Agthoven
Startdatum
18 juli 2022, 20:30

Openbaar D-examen piano | Elise van Agthoven

Kleine Zaal Muziekgebouw Eindhoven – Maandag 18 juli 2022 – aanvang 20.30 uur

uitnodiging-d-examen-Elise_voorkant_150dpi.jpg
Foto: Gineke van der Wegen

Ieder jaar zijn de examens door leerlingen van Art4U weer een bijzonder moment.
Ook dit jaar zijn er weer diverse openbare examens op C en D niveau waar hard naartoe is gewerkt maar waar het plezier in muziek maken altijd de boventoon voert! Het openbare D-examen piano van Elise van Agthoven brengen we graag even extra onder de aandacht. Via Spotlight heeft zij namelijk de kans gekregen om haar examen uit te voeren in de Kleine Zaal van het Muziekgebouw Eindhoven.

Elise volgt al sinds 2013 pianoles bij Art4U-docent Evert Mostert en komt uit een familie van actieve amateur musici: haar vader speelt piano, haar moeder speelt viool o.a. bij het Symfonieorkest Eindhoven, haar jongere zus speelt eveneens viool en haar oma zingt.

Op maandag 18 juli speelt zij:

uitnodiging-d-examen-Elise_programma_150dpi.jpg

Twee onderdelen van haar programma lichten we graag even uit. Bij ‘La rondinella amante’ van Vilvadi, begeleidt Elise haar oma Lida op de vleugel. Het slotstuk van haar examen is ‘deel II - Romance’ uit het pianoconcert No. 20 in d-mineur van W.A. Mozart. Om haar te begeleiden is er een gelegenheidsorkest gevormd uit meerdere docenten van Art4U en musici van het Symfonieorkest Eindhoven, waaronder haar moeder en ook haar zusje speelt mee. Het orkest zal onder leiding staan van Marco van Dulmen.

De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom dit examen bij te wonen! Plaatsen zijn gratis te reserveren via algemeen@art4u-kunsteducatie.nl onder vermelding van: D-examen piano, Elise van Agthoven+ het aantal personen.

Lees hier het interview met Elise uit het Eindhovens Dagblad van dinsdag 12 juli 2022.