Gratis Proefles
Here we go Again! | Première productie Musical4U - Matinee & Avond
Startdatum
3 februari 2024, 14:00
Einddatum
22:00
Meer info

Here we go Again! | Première productie Musical4U - Matinee & Avond

Art4U_Here-we-go-Again-_Flyer-A5_digitale-verspreiding.jpg“HERE WE GO AGAIN!’’ is een musical over vriendschap, liefde en familie. De herkenbare personages trekken je mee in het verhaal en zorgen tijdens de voorstelling voor een lach en een traan.

Deze swingende musical, muzikaal begeleid door een professionele live band, zit vol met ontroerende ballades en opzwepende nummers. “HERE WE GO AGAIN!” is één groot feest en doet je verlangen naar zwoele zomeravonden vol dansmuziek.

Met twee voorstellingen kun je kiezen uit een vrolijke middag of een zwoele avond uit voor het hele gezin.
Tickets à € 13,- zijn verkrijgbaar via Theater de Schalm. Tickets >


Musical4U

Musical4U is de gloednieuwe musical productiegroep voor volwassenen van Art4U Kunsteducatie. Deze enthousiaste groep is in januari 2023 gestart met de repetities waarbij alles wat musical zo geliefd maakt aan bod komt: de mix van zang, dans en toneelspel. Onder leiding van Art4U docenten Eva van der Kraan (o.a. liedinterpretatie & regie) en Femke Schmitz (o.a. coaching solozang & ensemble zang) wordt iedereen de fijne kneepjes van musical bij gebracht en brengt de groep met en zonder ervaring in de verschillende disciplines elkaar naar een hoger niveau. De choreografie & dans coaching is in handen van Elise Bruinen. Joop Hoogendorp heeft alle docenten geassisteerd in regie, staging & licht en decorontwerp.  

Deze musical is een aanrader voor mensen die houden van live muziek in combinatie met spel, dans en zang op hoog niveau! Heb jij nou zelf altijd al eens in een musical willen spelen? Kom dan zeker kijken naar ‘’Here we go Again!’’ en wie weet sta jij bij onze volgende productie ook op het podium.