Gratis Proefles
Brabant On Stage | Concours
Startdatum
13 april 2024
Meer info

Brabant On Stage | Concours

In het weekend van 13 & 14 januari wonnen maar liefst 5 leerlingen van Art4U een 'Golden Ticket' tijdens 'Bladel On Stage; één van de voorrondes van Brabant On Stage:

Bas Tijssen
Dwarsfluit
Julia Smolders
Dwarsfluit
Tessa Kok
Alt saxofoon
Jasper Roubroeks
Alt saxofoon
Els Verhoeven
Dwarsfluit

Op zaterdag 13 april mogen zij daarom nog eens schitteren, maar dan op het podium in gebouw Luna van de TUEindhoven.

De Brabantse Bond van Muziekverenigingen (BBM) organiseert samen met Eindhovens Studenten Muziek Genootschap Quadrivium 'Brabant On Stage' (BOS). Een concours in een nieuw jasje, want zij ontwikkelden BOS speciaal voor muzikanten. Solo en in ensembles. Jong en oud. Ambitieus en bescheiden.

Bij BOS kun je alles spelen, op alle instrumenten en met alle andere disciplines. Het is ontzettend leuk en stimulerend om eens in een andere setting dan ‘gewoon’ in het orkest muziek te maken. Daarvoor is BOS bedoeld: jezelf uitdagen en ontdekken wat solo- of samenspelen in een klein ensemble voor je kan betekenen. Optreden met een familie-ensemble, met dans, poezie, film… het kan allemaal. Het belooft dan ook weer een superleuke dag te worden!

De muzikanten mogen op deze finale ook meedingen naar een plek op het Nederlands Kampioenschap van KNMO (de vereniging Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie). De landelijke belangenorganisatie voor de instrumentale amateurmuziek.

Meer informatie over Brabant On Stage zal te zijner tijd te lezen zijn op de website van BBM >