Gratis Proefles
Bandpresentatie #2 | Bands Art4U
Startdatum
28 juni 2023, 20:00
Einddatum
22:15
Meer info

Bandpresentatie #2 | Bands Art4U


20230628_Poster-Band-Night-no-2_A3_CMYK_def_web-kopieren.jpgWoensdagavond 28 juni gaan we weer los tijdens de tweede bandpresentatie van dit jaar in Café Cobbus! Een echt muziekcafé aan de Dorpstraat 8 in Veldhoven waar regelmatig live muziek te horen is. De zaal met podium achterin het café geeft de perfecte sfeer voor de vijf bands die deze avond hun gaafste nummers zullen spelen voor publiek, dus wees erbij! Toegang is gratis. Laat weten of je komt in ons evenement >

PLAYLIST:
20.00  uur Goed Genoeg
20.30  uur Blue Night
 21.00  uur Marvelous
 21.30  uur Irenic
22.00  uur Zit 'R Dik In

 Maak kennis met onze bands:

Goed Genoeg | 20.00 UUR

Goed-Genoeg_web.jpg"Wij zijn 'Goed Genoeg', een 4 leden tellende punk-rock coverband met Jorrit op bass en vocals, Rick en Henzo op de gitaar en Theo achter de drums. We spelen sinds ongeveer een jaar samen als 'Goed Genoeg'. Spelen in een punk band is je 30 minuten helemaal laten gaan op het podium. En om samen met zijn vieren die ervaring te kunnen beleven is fantastisch! Zeker bij een nummer als 'Satisfaction' van de Rolling Stones waar de ruige punk vocals ondersteund worden door 2 overstuurde gitaren en harde drums. Ja, dan ga je helemaal op in het moment!"

Blue Night | 20.30 UUR

Blue-Night_vignet_web.jpg"Wij zijn Blue Night! Met Tristan op de basgitaar, Emma op de gitaar, zangeres Xanty en sinds september, Hana op de toetsen. We zijn nog op zoek naar een drummer, maar gelukkig kunnen we rekenen op bandcoach & invaldrummer Corné. We spelen het liefst rockcovers. Eén van de nummers die we gaan spelen is ‘Come out and play’ van The Offspring. Een favoriet van Emma vanwege de vette gitaarsolo! In een band spelen is leuk, want het is gezellig en je maakt samen beter muziek dan in je eentje. Je bent met een groep en het werken aan een nummer tot die helemaal goed en perfect is, is een mooi proces."

MARVELOUS | 21.00 uur

Marvelous_web.jpg"Wij zijn Marvelous! We zijn een van de bands gevormd door Art4U. Lou-Anne is de zangeres, Jop speelt de drums. Robbie, Julia en Demi spelen gitaar.
De bas wordt door twee van ons (Robbie en Demi) gespeeld en dus ook omgewisseld. De band bestaat al zo’n 6 jaar. Alleen door wisseling van leden, was niet iedereen er vanaf het begin af aan al bij. Maar onze Jop wel! Lou-Anne en Robbie zijn de nieuwste leden en zitten er sinds dit jaar bij. We spelen dus nog niet zo lang samen, maar we vinden het allemaal ontzettend leuk."

Irenic

Irenic_profiel_web.jpg“Onze band Irenic bestaat uit 4 leden: Gijs (15) drums, Martijn (18) basgitaar, Mette (16) gitaar en Renée (16) zang. Wij spelen nu al ongeveer 2 ½ jaar samen. Op de dinsdagavond is dat met Rolf, onze bandcoach, en op zaterdag met z’n vieren. Op dit moment zijn wij druk bezig met het schrijven van eigen muziek en we streven naar een compleet eigen repertoire. Zover zijn we helaas nog niet dus spelen we een mix van eigen rocknummers en rockcovers. Bij de bandpresentatie gaan wij wel vier eigen nummers spelen waaronder het nummer ‘Brainless’. Dit is een van onze eerste echte nummers! Mette en Renée hebben samen de gitaarpartij en tekst in één avond bedacht en daarna hebben we met z’n allen het nummer afgemaakt en gefinetuned. Wij houden allemaal erg van muziek, ieder weer op zijn eigen manier. We vinden het leuk om samen muziek te maken en gaan gewoon erg goed samen met z’n allen; We zijn meer een soort vriendengroep geworden die samen muziek maken.”

Zit 'r Dik In

Zit-R-Dik-In_vignet_web.jpg"De 6-koppige coverband ‘Zit ‘R Dik In’ bezorgt jou gegarandeerd een avond vol gezelligheid. Met ons kun je lekker meezingen. We spelen medleys, Nederpop, rocknummers en happy hardcore! Je kunt ons al gezien hebben op Scoutpop en CityFest. Onze coverband afkomstig uit Veldhoven bestaat uit de groep vrienden: Gijs Vissers (zanger), Johan Koopmans (keys), Niek van Meurs (gitarist), Kevin Nguyen (drummer), Rik Hensen (bassist) en Bart van Vlerken (gitarist).  We hebben een eigen repetitieruimte achter de leukste kroeg van Zeelst. ‘Lekkere nummers spelen en het publiek nog harder laten feesten’ is het motto van Kevin, de drummer van de band."

Kortom een hele avond live muziek op het perfecte podium. Dompel je met zoveel mogelijk vrienden, familieleden en kennissen onder in pop, rock, punk én eigen nummers!!