Gratis Proefles
Cultuurkado's gemeente Bergeijk
Datum
25 oktober 2023
Cultuurkado's voor basisschoolleerlingen gemeente Bergeijk

Cultuurkado's gemeente Bergeijk


Klarinetbende.jpgOok in het schooljaar 2023 worden alle basisschoolleerlingen uit Bergeijk verrast met een cultuurkado; een naschoolsaanbod van GRATIS muzieklessen verzorgd door Art4U. De gemeente Bergeijk hecht grote waarde aan het kennismaken met muziek door jonge kinderen tussen de 4-12 jaar. Daarom hebben zij besloten om een deel van de vrijgekomen NPO-gelden (Nationaal Programma Onderwijs) beschikbaar te stellen om dit mogelijk te maken.

Cultuurkado-flyer-voorkant-IV.jpgEen geweldig cultuurkado wat dit jaar, voor het tweede jaar, aangeboden zal worden aan alle basisschooljeugd. Bij veel van de muzieklessen heb je ook nog eens de mogelijkheid om dit samen te doen met je ouders/verzorgers, grootouders, een lieve buurman of buurvrouw of met wie je graag sámen muziekles zou willen volgen.

Als je op een basisschool zit in de gemeente Bergeijk, dan heb je als het goed is, naast het boekje van Sjors Creatief, nu ook een geweldige flyer gekregen verspreid door BErgeijkACTIVE. Hierin staat nog eens op een rijtje uit welke muzieklessen je allemaal kunt kiezen.

Uit-je-bubbel.jpgDe eerste gratis lessenseries starten al direct na de herfstvakantie, dus als je je nog niet hebt ingeschreven, doen!
De aanmeldingen lopen via Sjors Creatief >