Gratis Proefles
Cultuurkado's Bergeijk
Datum
20 oktober 2022
Cultuurkado's voor basisschoolleerlingen gemeente Bergeijk

Cultuurkado's Bergeijk

20221007_Artikel-Eijkelberg.jpgIn het begin van het schooljaar 2022 worden alle basisschoolleerlingen uit Bergeijk verrast met een cultuurkado; een naschoolsaanbod van GRATIS muzieklessen verzorgd door Art4U. De gemeente Bergeijk hecht grote waarde aan het kennismaken met muziek door jonge kinderen tussen de 4-12 jaar. Daarom hebben zij besloten om een deel van de vrijgekomen NPO-gelden (Nationaal Programma Onderwijs) beschikbaar te stellen om dit mogelijk te maken. Een geweldig cultuurkado wat niet alleen dit jaar, maar zelfs de komende drie jaar, aangeboden zal worden aan alle basisschooljeugd. BErgeijkACTIVE heeft hier al een mooi artikel aan gewijd in de Eyckelbergh van 7 oktober.

Als je op een basisschool zit in de gemeente Bergeijk, dan heb je als het goed is, naast het WONKA Doeboek en het boekje van Sjors Creatief, nu ook een geweldige flyer gekregen verspreid door BErgeijkACTIVE. Hierin staat nog eens op een rijtje uit welke muzieklessen je allemaal kunt kiezen.

De eerste gratis lessenseries starten al direct na de herfstvakantie, dus als je je nog niet hebt ingeschreven, doen!
Klik hier om te snuffelen in het aanbod en je in te schrijven via de button met de startdatum.

Bij veel van de muzieklessen heb je ook nog eens de mogelijkheid om dit samen te doen met je ouders/verzogers, grootouders, een lieve buurman of buurvrouw of met wie jij dan ook graag samen muziekles zou willen volgen.

Aangeboden-door-BE-GB-A4U.png