Gratis Proefles

Cursussen

Wat is het akoestisch gitaarensemble voor jeugd?

Ben je ouder dan 8 jaar en lijkt het je leuk om samen met andere gitaristen muziek te maken dan is het gitaarensemble iets voor jou!

In je eentje spelen is natuurlijk al heel mooi, maar het gitaarensemble biedt de mogelijkheid om te ervaren hoe leuk het is om samen met anderen muziek te maken.

Wat ga je leren?

Het doel is om uiteindelijk goed samen te kunnen spelen. Dat ga je leren door verschillende melodielijnen te spelen, goed naar elkaar te luisteren en daardoor een goede teamspeler te worden.

De akoestische gitaar is een veelzijdig instrument. Bij het gitaarensemble ga je dan ook kennis maken met muziek in heel veel verschillende stijlen (van pop tot klassiek).

Kijk maar eens hoe leuk dat kan zijn:


Billie Jean - Michael Jackson | arr. Michael Langer

Wanneer kun je beginnen met het gitaarensemble?

Patrick-van-Gerven.jpgAls je ongeveer 2 à 3 jaar les hebt en goed noten kunt lezen, ben je klaar om in het ensemble te komen spelen. Het gitaarensemble is voor jeugd vanaf ongeveer 8 jaar. Het ensemble kan starten bij aanmelding van 7 leerlingen en zal uit maximaal 14 leerlingen bestaan.

Het gitaarensemble repeteert elke dinsdag van 17.05 - 18.05 uur in het gebouw van Art4U Veldhoven en staat onder leiding van docent gitaar Patrick van Gerven.

Wat kost het?

+36 lessen 1 x per week 60 min.

incl. BTW
87,-
Docent(en)
Patrick van Gerven
Locatie
Art4U Veldhoven
Lesdag
Dinsdag (17:05 - 18:05 uur)