Gratis Proefles
Inschrijvingen solistenconcours Bladel On Stage geopend
Datum
25 oktober 2023
Tot 10 december kun je je aanmelden voor het Solistenconcours Bladel dat plaatsvindt op 13 en 14 januari 2024. Een geweldige gelegenheid om podiumervaring op te doen!

Inschrijvingen solistenconcours Bladel On Stage geopend


Op zaterdag 13 en zondag 14 januari vindt het solistenconcoursPoster-bladel-on-stage.jpeg 'Bladel On Stage' plaats. Aan dit concours hebben al vele leerlingen van Art4U meegedaan en ieder jaar blijkt het weer een geweldige kans om podiumervaring op te doen!
Klik op de flyer voor alle informatie.

Dit jaar wordt het concours in een nieuwe, toegankelijkere vorm aangeboden om nog meer muzikanten de mogelijkheid te geven deel te nemen.

Bas_web.jpgDe deelnemer is volledig vrij in de keuze van een muziekstuk. Elk muziekgenre is toegestaan. Voor eventuele begeleiding mag gekozen worden voor iedere vorm van kunst: pianobegeleiding, gitaar, dans, andere muziekinstrumenten, het voorlezen van een gedicht enzovoort. Als je dat wilt, kan de begeleiding verzorgd worden door docenten van Art4U. Het is ook mogelijk om op te treden met een cd als begeleiding. Het is zelfs een optie om op te treden met een eigen gecomponeerd muziekstuk.

Duo_web.jpgHet concours is ingedeeld in verschillende divisies, waardoor je je vanaf elk speelniveau kunt aanmelden.

Klik hier om je in te schrijven >

Foto's: Bladel On Stage 2022