Gratis Proefles
Inschrijvingen BJPO Winterconcert
Datum
13 juli 2023
Muzikanten tussen de 13 & 29 jaar opgelet: Schrijf je vóór 15 augustus in om mee te spelen in het winterconcert van het BJPO.

Inschrijvingen BJPO Winterconcert

Johan-Smeulders_web.jpg
Het Brabants Jeugd Project Orkest (BJPO) is een jeugdorkest bestaande uit talentvolle muzikanten van 13-29 jaar uit heel Noord-Brabant. In 2018 is de Brabantse Bond van Muziekverenigingen (BBM) dit orkest gestart met chef-dirigent Johan Smeulders in onze regio o.a. bekend als de dirigent van Muziekvereniging St. Cecilia Oerle.

Het doel vanuit het BJPO is om jullie als jonge muzikanten te inspireren, te verbinden en om je enthousiast te maken voor blaasmuziek. Tijdens de projecten wordt je uitgedaagd om jouw talenten in een omgeving met gelijkgezinden te ontplooien. Bovendien krijg je de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen als bestuurder in de orkestcommissie. De BBM maakt zo van het BJPO niet alleen een kweekvijver voor getalenteerde muzikanten, maar ook voor enthousiaste commissie- en bestuursleden.

Jacques-Vriens_web.jpgNa twee mooie concerten afgelopen juni van 'De Kindertemmer', het bijzondere project met Jacques Vriens, richt het BJPO zich weer op het volgende project; het Winterconcert.

Het BJPO speelt in de serie ‘Muziek in de Cathrien’ in de Catharinakerk in Eindhoven. Hier gaat het orkest, een mooi, winters programma ten gehore brengen, met onder andere de compositie Russian Christmas Music van Alfred Reed.

De inschrijvingen voor het Winterconcert zijn geopend, dus noteer onderstaande data in je agenda en schrijf je snel in!

Repetities:
  • Zaterdag 07 oktober
  • Zaterdag 11 november
  • Zondag 19 november
  • Zondag 03 december
    (op verschillende locaties in Noord-Brabant, deze worden na inschrijving gecommuniceerd)
Cello_web.jpgConcert:
  • Zaterdag 09 december
    In de St. Catharinakerk in Eindhoven, onder leiding van Johan Smeulders in de serie ‘Muziek in de Cathrien’.

Je kunt je inschrijven tot 15 augustus. De bijdrage voor dit project bedraagt €45. 

Naast de gebruikelijke harmonie-instrumenten is er in het BJPO ook plaats voor cellisten en contrabasspelers.

Schrijf je in >