Gratis Proefles
Altijd al in een band willen spelen? Meld je dan nu aan voor de nieuwe popbands van 2023-2024!
Datum
29 juni 2023
In het nieuwe schooljaar willen we weer nieuwe popbands gaan formeren. Lijkt het je wat? Lees dan zeker verder!

Altijd al in een band willen spelen? Meld je dan nu aan voor de nieuwe popbands van 2023-2024!

popband_afb-website.jpgVolg jij zang-, gitaar-, basgitaar-, drum- of piano/keyboardles en zou je graag eens in een band willen spelen? Grijp dan nu je kans!

Voor het komende schooljaar zijn onze bandcoaches namelijk op zoek naar gemotiveerde leerlingen om een aantal nieuwe (pop)bands op te starten.

 Wat houdt het precies in?

  • Wekelijkse repetitie van 60 min. in de ASML studio (Veldhoven) of slagwerklokaal (Bergeijk) van Art4u, waarbij gewerkt wordt aan een repertoire van bekende pop/rocknummers die door de bandleden zelf worden uitgekozen.
  • Minimaal 2x per jaar optreden in Muziekcafé Cobbus (Dorpstraat 8, Veldhoven). Daarbij zijn al je vrienden en familie van harte welkom om jou te zien schitteren!

Mocht je een vriend/vriendin hebben die geen cursus bij Art4U volgt, maar die ook graag in een band zou willen spelen/zingen, dan is hij/zij/hen natuurlijk ook van harte welkom! Volg je al een cursus bij Art4U, dan kun de meespelen in de popband tegen gereduceerd tarief. 

Het aantal plaatsen is beperkt, dus heb je interesse, meldt je dan snel aan via de cursus, hier vind je ook de actuele tarieven: Popband >

Check de (pop)bands die we nu in huis hebben!

(klik op de afbeelding voor hun socials/website/YouTube)

GOED GENOEG
Goed-Genoeg_web.jpg

"Wij zijn 'Goed Genoeg', een 4 leden tellende punk-rock coverband met Jorrit op bass en vocals, Rick en Henzo op de gitaar en Theo achter de drums. We spelen sinds ongeveer een jaar samen als 'Goed Genoeg'. Spelen in een punk band is je 30 minuten helemaal laten gaan op het podium. En om samen met zijn vieren die ervaring te kunnen beleven is fantastisch! Zeker bij een nummer als 'Satisfaction' van de Rolling Stones waar de ruige punk vocals ondersteund worden door 2 overstuurde gitaren en harde drums. Ja, dan ga je helemaal op in het moment!"

DRUMMER GEZOCHT! | BLUE NIGHT

Blue-Night_vignet_web.jpg"Wij zijn Blue Night! Met Tristan op de basgitaar, Emma op de gitaar, zangeres Xanty en sinds september, Hana op de toetsen. We zijn nog op zoek naar een drummer, maar gelukkig kunnen we rekenen op bandcoach & invaldrummer Corné. We spelen het liefst rockcovers. Eén van de nummers die we gaan spelen is ‘Come out and play’ van The Offspring. Een favoriet van Emma vanwege de vette gitaarsolo! In een band spelen is leuk, want het is gezellig en je maakt samen beter muziek dan in je eentje. Je bent met een groep en het werken aan een nummer tot dat helemaal goed en perfect is, is een mooi proces."

MARVELOUS
Marvelous_web-1.jpg

"Wij zijn Marvelous! We zijn een van de bands gevormd door Art4U. Lou-Anne is de zangeres, Jop speelt de drums. Robbie, Julia en Demi spelen gitaar.
De bas wordt door twee van ons (Robbie en Demi) gespeeld en dus ook omgewisseld. De band bestaat al zo’n 6 jaar. Alleen door wisseling van leden, was niet iedereen er vanaf het begin af aan al bij. Maar onze Jop wel! Lou-Anne en Robbie zijn de nieuwste leden en zitten er sinds dit jaar bij. We spelen dus nog niet zo lang samen, maar we vinden het allemaal ontzettend leuk."

IRENIC
Irenic_profiel_web.jpg

“Onze band Irenic bestaat uit 4 leden: Gijs (15) drums, Martijn (18) basgitaar, Mette (16) gitaar en Renée (16) zang. Wij spelen nu al ongeveer 2 ½ jaar samen. Op de dinsdagavond is dat met Rolf, onze bandcoach, en op zaterdag met z’n vieren. Op dit moment zijn wij druk bezig met het schrijven van eigen muziek en we streven naar een compleet eigen repertoire. Zover zijn we helaas nog niet dus spelen we een mix van eigen rocknummers en rockcovers. Bij de bandpresentatie gaan wij wel vier eigen nummers spelen waaronder het nummer ‘Brainless’. Dit is een van onze eerste echte nummers! Mette en Renée hebben samen de gitaarpartij en tekst in één avond bedacht en daarna hebben we met z’n allen het nummer afgemaakt en gefinetuned. Wij houden allemaal erg van muziek, ieder weer op zijn eigen manier. We vinden het leuk om samen muziek te maken en gaan gewoon erg goed samen met z’n allen; We zijn meer een soort vriendengroep geworden die samen muziek maken.”

ZIT 'R DIK IN

Zit-R-Dik-In_vignet_web.jpg
"De 6-koppige coverband ‘Zit ‘R Dik In’ bezorgt jou gegarandeerd een avond vol gezelligheid. Met ons kun je lekker meezingen. We spelen medleys, Nederpop, rocknummers en happy hardcore! Je kunt ons al gezien hebben op Scoutpop en CityFest. Onze coverband afkomstig uit Veldhoven bestaat uit de groep vrienden: Gijs Vissers (zanger), Johan Koopmans (keys), Niek van Meurs (gitarist), Kevin Nguyen (drummer), Rik Hensen (bassist) en Bart van Vlerken (gitarist).  We hebben een eigen repetitieruimte achter de leukste kroeg van Zeelst. ‘Lekkere nummers spelen en het publiek nog harder laten feesten’ is het motto van Kevin, de drummer van de band."