Gratis Proefles
Prijswinnaars op Solistenconcours Bladel
Datum
31 maart 2022
Els Verhoeven | Winnaar Sjef Krekels wisseltrofee Aanmoedigingsprijs

Prijswinnaars op Solistenconcours Bladel

Op zaterdag 26 maart en zondag 27 maart werd in Cultureel Centrum Den Herd in Bladel het jaarlijkse Solistenconcours voor blazers en slagwerkers georganiseerd. Dit jaar was de opzet vernieuwd en mocht iedere deelnemer kiezen voor een beoordeling met of zonder punten. Ook mocht als toevoeging bij het optreden elke andere vorm van kunst gebruikt worden.  Diverse leerlingen van Art4U hebben aan dit concours deelgenomen en er zijn meerdere mooie prijzen behaald.

Het fluit-sextet met Jinte van der Heijden, Anne Knegtmans, Inge de Proost, Fenne Huijzers, Sarah Delreu en Bas Tijssen speelde 'L'oiseaux des bois' van Doppler en zij verdienden hiermee een 'golden ticket' voor deelname aan 'Brabant On Stage. Dat geldt ook voor de solisten Jinte van der Heijden [concourswinnaar!] en Bas Tijssen met hun uitvoeringen van het fluitconcert van Verheij, respektievelijk de Aria van Bozza.
Fluitiste Els Verhoeven kreeg ook een 'golden ticket' en tevens de aanmoedigingsprijs.
Het fluitkwartet met Noortje Daams, Femke Schippers, Kim Sweerts, Vera Schellens [oud-leerlingen van Art4U] speelde 'Divertissement' van Bonneau. Dit kwartet verdiende hiermee ook een 'golden ticket' voor deelname aan 'Brabant On Stage'.

Klik hier voor foto's en uitslagen.

Art4U feliciteert alle prijswinnaars!