Gratis Proefles
Word supporter van Meer Muziek in de Klas
Datum
16 december 2021
Helpt u mee om het muziekonderwijs voor alle basisschoolkinderen ook in de toekomst mogelijk te maken?

Word supporter van Meer Muziek in de Klas

Al vele jaren verzorgt Art4U het muziekonderwijs op alle basisscholen in Veldhoven, Bergeijk en Eersel, schoolbreed van groep 1 t/m 8. Helpt u mee om het muziekonderwijs voor alle basisschoolkinderen ook in de toekomst mogelijk te maken? Word supporter van Méér Muziek in de Klas en doneer aan het ‘Lokaal MuziekFonds Veldhoven e.o.’ via: https://www.meermuziekindeklas.nl/nl/steun-ons/

Méér Muziek in de Klas is met een actieve online publiekscampagne gestart. Deze werd afgetrapt met de uitzending van het Kerst Muziekgala 2021 van omroep AVROTROS op woensdag 15 december. Hiermee hoopt men de kijkers te motiveren en hen te helpen om muziekonderwijs voor alle basisschoolkinderen in Nederland en het Caribisch gebied mogelijk te maken want het effect van muziek, het zelfvertrouwen, het plezier en de saamhorigheid zou ieder kind moeten bereiken. In het hele land zijn ‘Lokale MuziekFondsen’ in het leven geroepen die plannen voor het muziekonderwijs in provincies, regio's, specifieke gemeenten of landelijke speciale projecten financieren. Door te doneren aan een MuziekFonds draagt u bij aan het muziekonderwijs in uw regio en helpt u mee met de landelijke ontwikkelingen rondom structureel muziekonderwijs.

Wilt u doneren aan een Lokaal MuziekFonds? Navigeer dan naar de doneerknop op https://www.meermuziekindeklas.nl/nl/steun-ons/ en selecteer een gewenste provincie, regio of gemeente. Uw donatie komt dan terecht in het ‘Lokale MuziekFonds’ van de desbetreffende plaats.