Projecten en cursussen voor het basisonderwijs

Art4U organiseert een groot aantal projecten en cursussen voor het basisonderwijs. Voorbeelden hiervan zijn 'Muziek en Beweging', 'De Muziekklup', 'De Muziekbende', 'De Instrumentenbende' en 'Percussieworkshops'. Voor de hele basisschool, van groep 1 tot en met groep 8, zijn diverse projecten mogelijk.

Alle projecten hebben een binnenschools traject en een buitenschools traject. Aansluitend is er nog een vervolgtraject mogelijk op school, binnen Art4U en/of de amateurkunstverenigingen. Op deze wijze ontstaat er een unieke opleidingsroute die de mogelijkheid biedt om alle kinderen in de basisschoolleeftijd met muziek in aanraking te laten komen.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van alle projecten van de Opleidingsroute Impuls Muziekonderwijs voor de schooljaren van 2016 tot 2020.

Heeft u interesse en/of vragen? Neem dan contact op de onderwijscoördinatoren van Art4U Dave Ververgaard en Patrick Géboers via Onderwijs@art4u-kunsteducatie.nl

De opleidingsroute is een samenwerkingsverband van Art4U, de basisscholen, Brede School Veldhoven, Cultuurplaza de Kempen en de amateurkunstverenigingen.