Cursusaanbod Veldhoven

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Nieuws

 • Be the DJ! Starters Package

  Nieuw bij Art4U: DJ-Cursussen voor jeugd en volwassenen.

  Altijd de droom gehad om de nieuwe Martin Garrix of Dj Hardwell te worden? Dan biedt Art4U jou nu de mogelijkheid om in drie compacte lessen van een uur de eerste kneepjes van het DJ-vak te leren. DJ Jordy Graat gaat jou en andere leerlingen, in kleine groepjes, vertellen wat het DJ-vak inhoudt. Je gaat oefenen met beatmixen, playlisten maken en je voorbereiden op je eerste echte boeking. Ben jij klaar om los te gaan achter de draaitafel? Meld je dan nu aan want VOL=VOL

  Prijs: 59 euro

  Duur: 3 lessen van 1 uur  in groepjes van 2 of 3 personen

  Wanneer: dinsdagavonden 22  en 29 okt en 5 nov. Van 19.00-20.00 uur en van 20.15 tot 21.15 uur

  Inhoud lessen: uitleg apparatuur/theorie/playlisten/genres/beatmixen in verschillende genres

  Benodigdheden: Laptop/USB en koptelefoon

   

  Heb je interesse, kom dan op de introductie/ info avond op 8 oktober 19.00 uur (gratis toegankelijk) Geef je op bij:  m.ho@art4u-kunsteducatie.nl

  Lees meer
 • Art4U muziek dans theater educatie voor iedereen.

  Iedereen houdt wel van muziek. Of het nu over Candy Dulfer, Mozart, Ilse de Lange, Schubert of Rowen Hèze gaat..., de muziekschool heeft op iedere vraag een antwoord. Wil je... Een instrument leren bespelen? Leren zingen? Zingen of samenspelen met anderen?

  Lees meer
 • AFMELDEN VOOR DE LES

  Ben je ziek of verhinderd en wil je je voor de les afmelden? Bel dan even de locatie van Art4U in Veldhoven, tel: 040-2533522.

  Dit geldt ook voor leerlingen uit Eersel en Bergeijk omdat op deze locaties niet altijd iemand aanwezig is die de telefoon kan beantwoorden. 

  Lees meer