Nieuws

 • Brabant Bokaal voor Pieter van den Broek

  Pieter van den Broek uit Luyksgestel is een van de drie winnaars van de Brabant Bokaal die sinds 2008 jaarlijks door het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant wordt toegekend aan personen die zich als vrijwilliger op meer dan bijzondere wijze inzetten voor cultuur en natuur in de provincie. Pieter van den Broek is de jongste winnaar ooit. Naast hem werden ook Ineke Strouken (Oirschot) en Tony Vaessen (Waalre) onderscheiden.

  Pieter van den Broek ontvangt de Brabant Bokaal voor zijn jarenlange inzet en passie voor de muziek en het culturele verenigingsleven én voor zijn inspirerende spilfunctie in muziekeducatie voor jonge muzikanten in de regio Bergeijk. Pieter is o.a. docent bij muziekschool Art4U.

  Op maandag 30 november aanstaande reikt Ina Adema, commissaris van de Koning en voorzitter van het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant, de Brabant Bokalen 2020 uit. Burgemeester Arinda Callewaert zal bij de uitreiking aanwezig zijn. Pieter werd door het gemeentebestuur van Bergeijk voorgedragen voor deze prijs.

  'Het gemeentebestuur van Bergeijk is trots dat Pieter van den Broek de Brabant Bokaal 2020 heeft gewonnen’, zegt de burgemeester. ‘Pieter is een echte Brabantse (muzikale) cultuurdrager! Een terechte winnaar. Waar we extra trots op zijn, is dat hij ook nog eens de jongste winnaar ooit is. We feliciteren hem en de andere twee winnaars van harte!’

  Art4U feliciteert 'onze' Pieter van harte met deze mooie prijs!

  Lees meer
 • Instapaanbod: 10 lessen voor jeugdigen voor € 49

  Zou je een muziekinstrument willen leren bespelen maar twijfel je of het iets voor je is? Of weet je misschien niet welk instrument je zou willen kiezen? Dan is er nu de mogelijkheid om het eens uit te proberen.

  We hebben een mooi aanbod voor je: 10 muzieklessen voor € 49. Dit instapaanbod is voor jeugdige leerlingen en is het hele jaar geldig. Mocht je besluiten om na die 10 lessen door te gaan dan betaal je uiteraard het gebruikelijk tarief.

  Ook voor volwassenen is er een instapaanbod: 10 lessen voor € 98.

  Dit aanbod is éénmalig en alleen mogelijk als je niet eerder instrumentale of vocale lessen hebt gevolgd.

  Neem voor meer informatie contact op met onze administratie.

  Lees meer
 • Art4U muziek dans theater educatie voor iedereen.

  Iedereen houdt wel van muziek. Of het nu over Candy Dulfer, Mozart, Ilse de Lange, Schubert of Rowen Hèze gaat..., de muziekschool heeft op iedere vraag een antwoord. Wil je... Een instrument leren bespelen? Leren zingen? Zingen of samenspelen met anderen?

  Lees meer
 • AFMELDEN VOOR DE LES

  Ben je ziek of verhinderd en wil je je voor de les afmelden? Bel dan even de locatie van Art4U in Veldhoven, tel: 040-2533522.

  Dit geldt ook voor leerlingen uit Eersel en Bergeijk omdat op deze locaties niet altijd iemand aanwezig is die de telefoon kan beantwoorden. 

  Lees meer