Home >>  Cursussen >> - Dans en Muziek basis >> Muziek op Schoot september 2020

Muziek op Schoot back to top »

september 2020

docent:
Sabine Sesink
Cursus lestijd(en):
tussen 9.15 en 11.30 uur
Lesdag(en):
Vrijdag
duur:
40 minuten
start:
september 2020
Gemeente:
Veldhoven
Leslocatie:
Lokaal 210, Art4U, Veldhoven
Leeftijdsgroepen:
Kinderen

Voor: 6 maanden tot 4 jaar
Aantal Lessen:
15 lessen van 40 minuten

Een afwisselend programma waarbij spelenderwijs een bijdrage wordt geleverd aan de ontwikkeling van je kindje.

Baby's en peuters zijn dol op muziek. Wanneer ze muziek horen gaan ze spontaan bewegen.

Tijdens de muziek op schootochtend wordt er gespeeld op eenvoudige muziekinstrumenten en met andere materialen. Er wordt gedanst, geluisterd naar muziek en samen gespeeld. En heel veel gezongen.Met de liedjes worden spelletjes gedaan rond de normale dagelijkse handelingen, zodat bijvoorbeeld iets als opruimen een leuk spelletje kan worden.

Er wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal 10 kinderen. Ieder kind wordt vergezeld door een ouder, opa, oma of een vaste verzorger.

Van de liedjes wordt een kopie meegegeven, zodat ze ook thuis gezongen kunnen worden.Het is niet nodig dat u noten kunt lezen, over zangtalent beschikt of zelf een instrument bespeelt. Uw enthousiasme nodigt uw kindje uit om mee te doen.

Om zo goed mogelijk groepen te krijgen, worden de kinderen naar leeftijd ingedeeld. Ook kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking zijn welkom.Opmerkingen:

De cursus Muziek op Schoot gaat van start bij voldoende aanmeldingen. Definitieve lestijden worden na indeling bekend.Schrijf je in voor deze cursus