Verhuur ruimten

Studeren in de muziekschool
Muzikanten die thuis niet in de gelegenheid zijn om te studeren kunnen bij de muziekschool een ruimte huren van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 22.00 uur, voor zover het rooster het toelaat. Uitsluitend d.m.v. vooraf reserveren. 

Pop-oefenruimte
Voor bands bieden wij de mogelijkheid om onze pop-oefenruimte te huren voor hun wekelijkse repetitie. Dit is een ruimte van 20 m² waarin aanwezig is een zanginstallatie met 2 microfoons, een leadversterker, een basversterker en een drumstel zonder bekkens.

Rabozaal
Onze Rabozaal is een uitstekende concertzaal van 230 m² met een geweldige akoestiek. Als uw vereniging een concert wil geven, bent u bij ons van harte welkom. Ook uw repetitie voorafgaande aan het concert is, in overleg, in deze zaal te plannen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om een drankje te gebruiken tegen huisprijzen.

Opnamestudio
De Rabozaal, maar ook lokaal 110, staan in directe verbinding met onze opnamestudio. Hierdoor is het mogelijk om van grote en kleine gezelschappen een opname te maken. Art4U werkt met meerdere geluidstechnici samen.

Podiumdelen
Voor uitvoeringen op uw eigen locatie kunt u bij de muziekschool podiumdelen huren van 1 bij 2 meter.

Commerciële doeleinden
Voor commerciële doeleinden kennen wij andere huurprijzen. Indien u meer informatie wilt over beschikbaarheid van ruimten of anderszins, neemt u dan gerust contact met ons op!

Klik hier voor een overzicht van alle tarieven.