Cursusaanbod Veldhoven

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Uitnodiging lezing 'Vioolwereld'

Violist/componist en oud-docent van onze muziekschool Nico Dezaire geeft op woensdag 2 oktober 2019 een lezing bij Art4U, Bossebaan 60 te Veldhoven. Hierbij ben je van harte uitgenodigd om bij deze lezing aanwezig te zijn!

Nico vertelt over zijn nieuwe vioolmethode 'Vioolwereld' die hij onlangs samen met Jaap Kastelein uitbracht. 'Vioolwereld'  is een moderne en eigentijdse methode waarin gebruik wordt gemaakt van een boek maar ook van een ondersteunende website waarop pdf’s te vinden zijn van begeleidingspartijen, mp3’s en demonstratievideo’s. 'Vioolwereld' is een complete methode waarin alle facetten van het beginonderwijs zoals gehoortraining, motoriek, improvisatie, theorie en van blad spelen aan bod komen. 'Vioolwereld' is bij de lezing voor een gereduceerd tarief te koop.
Na een korte pauze zal het tweede deel van de lezing gewijd zijn aan eerder verschenen publicaties van Nico Dezaire. Het accent ligt daarbij op technische speelboeken en ensemblemateriaal. Na afloop van beide lezingen is er gelegenheid om vragen te stellen.
Je bent welkom vanaf 9.00 uur, de lezing start om 9.30 uur en duurt tot omstreeks 11.30 uur.  Er is parkeergelegenheid direct voor de deur (blauwe zone).

In verband met de voorbereiding en verdere communicatie graag vooraf aanmelden per mail via: algemeen@art4u-kunsteducatie.nl  met als onderwerp: ‘lezing vioolwereld’.

Laat in de mail je naam en je telefoonnummer weten en het totale aantal personen dat komt. Dit kunnen leerlingen, collega’s en andere geïnteresseerden zijn, iedereen is welkom.


Met vriendelijke groet,

Jack Gooyaers, directeur Art4U

Kim de Beer en Martine von Gleich, viooldocenten Art4U

namens Nico Dezaire, violist/componist