Try-out 'Pirates' van TOP Veldhoven 29 juni

Beste muziekliefhebbers,

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni kunt u in theater De Schalm terecht voor de nieuwste theaterproductie ‘Pirates’ van TOP Veldhoven.

Inmiddels zijn we een aantal weken verder en is het in die korte tijd zeer hard gegaan met de kaartverkoop. De voorstelling op zaterdag is reeds geheel uitverkocht, voor de voorstelling op zondag zijn nog slechts twee rijen beschikbaar. Wil u dus nog komen kijken wees er dan snel bij om nog een plekje te bemachtigen, ik kan het u van harte aanbevelen.

Omdat de belangstelling zo enorm groot is hebben we afgelopen week besloten om ook de try-out voorstelling open te stellen voor publiek. Deze try-out zal plaatsvinden op zaterdag 29 juni om 14:00 uur.  Aangezien het een try-out betreft (soort van openbare generale repetitie) zijn de kaarten tegen een gereduceerd tarief van €10,- verkrijgbaar.
In principe willen we voor deze try-out vooral jongeren in de leeftijd van 10-20 jaar (de kweekvijver van TOP) uitnodigen om te komen kijken. Kent u jongeren in uw omgeving die altijd al graag iets hebben willen doen op het gebied van muziektheater (zang, dans, spel),  moedig ze dan vooral aan naar onze try-out te komen kijken.
Mocht u nu zelf niet in die leeftijdscategorie vallen, u wilt wel graag komen kijken, u heeft nog geen kaartje en u kunt op niet op zondag, dan bent u uiteraard ook van harte welkom bij de try-out op zaterdag.

Kaartjes zijn te verkrijgen op de site van Theater De Schalm: https://www.deschalm.com/programma/506/TOP_Muziektheater_Veldhoven/PIRATES/

Namens TOP Veldhoven,
Maarten de Bekker.