TOP Veldhoven: Pirates op 29 en 30 juni 2019

Op 29 en 30 juni 2019 brengt TOP Veldhoven alweer de 6e productie op de planken in Theater De Schalm in Veldhoven.

De voorstelling 'Pirates' (geïnspireerd op het verhaal The Pirates of the Caribbean) belooft weer een hele mooie voorstelling te worden. Met prachtige kostuums, decor, zang, spel dans en muziek.

De cast bestaat uit 21 jongeren in de leeftijd van 14-21 jaar. De muzikale begeleiding tijdens de voorstelling wordt verzorgd door een live band. Het script is geschreven door regisseuse Evelien Luiten, de choreografie is in handen van Jasmijn Grooten en Maarten de Bekker heeft zich deze editie weer ontfermd over de muzikale leiding, het schrijven van de muziek en het leiden van de band. 

Voor meer info over TOP en de voorstelling: https://www.topveldhoven.com/

Kaarten kunnen besteld worden op de site van De Schalm: https://www.deschalm.com/programma/506/TOP_Muziektheater_Veldhoven/PIRATES/

Let op: het cliché 'wees er snel bij want de kaartverkoop gaat hard' gaat hier zeker op. Slechts enkele dagen geleden is de officiële kaartverkoop gestart en inmiddels zijn beide voorstelling al ver uitverkocht (zie ook site van De Schalm). Wacht dus niet te lang indien je nog een plekje wilt bemachtigen.