Oproep reünieorkest 'De Lustige Klanken'

 

Beste leden,
Oproep aan alle oud-leden van accordeonvereniging “De Lustige Klanken” uit Bergeijk!
Het jaar 2019 is zoals jullie weten voor “De lustige Klanken” een jubileumjaar vanwege haar 60-jarig bestaan. Dat jubileumjaar is al groots gestart met een play-inn dag op 26 mei. Nu gaat de vereniging dit dunnetjes overdoen met een jubileumconcert op zaterdag 10 november.

Voor dit concert zoekt de vereniging nog naar oud-leden om een reünieorkest te vormen. Zoals de naam al doet vermoeden, zal dit orkest uit oud-leden bestaan. Met ondersteuning van enkele spelende leden, zal dit orkest op zondagochtend 10 november van 10:00 tot 12.00 uur repeteren op gemeenschapshuis Terlo in Bergeijk. De nummers zijn natuurlijk prettig in het gehoor liggend en zeker niet de aller moeilijkste, het gaat tenslotte om de gezelligheid. Het reünieorkest staat onder leiding van een dirigent van de vereniging.
Tijdens deze ene repetitie (met natuurlijk een pauze) worden de nummers ingestudeerd. Zodra de vingers de toetsen weer weten te vinden, volgt het concert op zondagmiddag om 13:30 uur
Om zoveel mogelijk oud-leden te vinden, willen we jou als lid vragen om eens na te gaan met wie je allemaal eens in het orkest hebt gespeeld en of je die oud-leden wilt vragen of ze zin hebben om in het reünieorkest mee te spelen. Deelname aan het reünieorkest is natuurlijk helemaal gratis!
De oud-leden die je bereikt hebt, kun je een kopie van deze brief geven met het verzoek zich op te geven voor 20 oktober bij:
Pieter van Veldhoven, tel. 06-20822101
Mailen kan ook naar: bestuur@delustigeklanken.nl  Oud-leden dienen naast naam en adres ook even aan te geven of ze een instrument beschikbaar hebben, is dat niet zo dan regelt de accordeonvereniging een instrument.
Het is goed om te weten dat er bewust geen zoektocht is gestart naar het vinden van adressen van oud-leden, om zo te voorkomen dat we iemand vergeten persoonlijk aan te schrijven. In 60 jaar tijd zijn er vele leden bij de vereniging gekomen en gegaan, dat het onbegonnen werk is om dit uit te zoeken.
De organisatie gaat ervan uit dat via deze oproep aan de leden en berichten in regionale huis-aan-huisbladen de oud-leden ook benadert kunnen worden. Dus doe je best om dit reünieorkest leven in te blazen!
Alvast bedankt voor jullie hulp en ook hier geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Met muzikale groeten,

De organisatie van het reünieorkest