Afsluitingsconcert De Lustige Klanken 26 mei

60 jaar accordeonvereniging ‘de Lustige Klanken’ Bergeijk.

Afsluitingsconcert play-in dag op 26 mei in gemeenschapshuis Terlo.

Graag nodigen wij U uit om ons afsluitingsconcert van onze play-in dag te bezoeken op zondag 26 mei a.s. in gemeenschapshuis Terlo aan de Terlostraat in Bergeijk.

De vier orkesten van "De Lustige Klanken" hebben samen met andere enthousiaste accordeonisten deze gehele dag gerepeteerd om een mooi concert ten gehore te brengen. Het idee achter een play-in dag is dat de muzikanten slechts één dag samen repeteren en deze nummers dan zo goed mogelijk uit te voeren. Tijdens een play-in dag is het ook gebruikelijk om leden van andere orkesten of enthousiastelingen uit te nodigen om aan te sluiten deze dag. Het zou dan ook zomaar kunnen zijn dat de orkesten een andere vorm hebben dan u van ons gewend bent maar dat maakt de accordeon muziek er zeker niet minder op! De play-in orkesten staan onder leiding van onze dirigenten: Trix Reintjen, Niels Tiebosch en Pieter van den Broek.

De play-in afsluiting belooft weer een knallend concert te worden! De aanvang van het concert is om 16:00 uur, de toegang is geheel gratis. U bent van harte welkom dit concert bij te komen wonen.

De play-in dag wordt georganiseerd vanwege het 60 jarig bestaan van de vereniging. In dit jubileumjaar hebben we naast deze play-in dag ook nog een jubileumconcert ‘door de jaren heen’, wat gehouden wordt op zondag 10 november. Houd deze datum daarom vast vrij!

Met muzikale groeten en graag tot ziens,

Namens het bestuur,

Pieter van Veldhoven,

secretaris