Cursusaanbod Veldhoven

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Afsluiting Blaasbende en Instrumentenparade

Krijg jij geluid uit een trompet?

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om dwarsfluit te spelen? Ben je benieuwd of je geluid krijgt uit een trompet? Grijp dan op dinsdagavond 16 april je kans tijdens de instrumentenmarkt van harmonie Sub Umbra.

De hele avond staat in het teken van kennis maken met muziekinstrumenten. Vanaf 18.30 uur laten leerlingen van groep 5 van basisschool Eigenwijs horen wat hebben geleerd tijdens het muzikale project De Blaasbende. Onder leiding van meester Pieter van den Broek (docent bij Art4U) hebben ze 8 weken in de klas gerepeteerd op trompet, saxofoon, trombone en klarinet. Tijdens de grote finale mogen ze eindelijk aan iedereen laten horen hoe dat klinkt. Ze worden daarbij muzikaal ondersteund door het jeugdorkest van harmonie Sub Umbra.

Vanaf 19.00 uur kan iedereen die dat wil tijdens de instrumentenmarkt een stukje proberen te spelen op de verschillende blaas- en slagwerkinstrumenten.

Je bent van harte welkom op dinsdag 16 april om 18.30 uur in de Rabo-zaal van muziekschool Art4U, Bossebaan 60 in Veldhoven.