11e editie Kempentour op zaterdag 25 mei 2019

Een grote vrachtwagen wordt omgebouwd tot rijdend concertpodium waarop leerlingen van Art4U optreden. Er spelen diverse popbands en ensembles. Leerlingen van de groepen 3 en 4 van de basisscholen treden op en er is een optreden van het Kempentour-orkest. Aan dat orkest kan iedere leerling van Art4U deelnemen. Voor vele leerlingen uit de Kempen is de Kempentour al jaren een bekend fenomeen en een evenement waar iedereen naar uitkijkt!

We gaan dit jaar naar drie plaatsen: Eersel, Bergeijk en Veldhoven. De tour start om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Aansluitend is er voor alle deelnemers een barbecue op de muziekschool in Veldhoven.

Tijdsplanning:

  • Markt in Eersel van 13.00 uur tot 13.45 uur.
  • Markt in Bergeijk van 14.30 uur tot 15.15 uur.
  • Meiveld in Veldhoven van 16.15 uur tot 17.00 uur.

Als je wil meedoen met het Kempentour-orkest kun je je bij je eigen docent aanmelden. Meld je aan uiterlijk op 9 mei. Je docent zorgt voor de bladmuziek. Je kunt de muziek dan thuis en op de les goed voorbereiden. Voorwaarde om mee te spelen met het orkest is dat je op 25 mei ook op de repetitie van 10.30 uur tot 11.30 uur in de Rabo-zaal van Art4U in Veldhoven aanwezig bent.

Een half uur voor de Kempentour-truck uit rijdt onze Instrumentenbus. Bij deze bus kun je heel veel leuke instrumenten uitproberen. De docenten van Art4U helpen je natuurlijk mee bij deze instrumenten-proeverij. Iedereen die één of meerdere instrumenten heeft uitgeprobeerd, krijgt een leuke Kempentour-verrassing en doet mee aan de winactie. De 10 winnaars krijgen een kadokaart ter waarde van € 10 voor ijssalon Piccolo (Bergeijk), La Toscana (Veldhoven) of De Smaak (Eersel).

Meer informatie over de tour vind je op de speciale Kempentourwebsite: kempentour.zapto.org

Houd de komende weken ook onze Facebook-pagina in de gaten: www.facebook.com/art4u.kunsteducatie

Het Kempentour-team