Gratis Proefles
Eindpresentatie Blaasbende Muzenval Eersel
Startdatum
16 mei 2022, 18:45
Einddatum
20:00

Eindpresentatie Blaasbende Muzenval Eersel


DE BLAASBENDE OP SCHOOL

Met de Blaasbende geeft Art4U muziekles op de school van uw zoon of dochter. Tijdens de eerste les kiezen zij zelf een blaasinstrument uit om te gaan bespelen welke ze ook mee naar huis krijgen om thuis op te oefenen. Vanaf de tweede les gaan de kinderen in de klas aan de slag met samenspelvormen om een aantal leuke liedjes te leren spelen. En dat doen ze niet voor niets, want ze sluiten de lessenserie af met een mini-concert waarin ze laten horen wat ze geleerd hebben! Deze ‘Blaasbende’ wordt daarbij begeleid door de Eerselse muziekvereniging “De Goede Hoop”. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om te komen luisteren!

De eindpresentatie van deze lessenserie vindt plaats op:
Maandag 16 mei 2022 om 18.45 uur in SCC de Muzenval in Eersel.

Wil je na de eindpresentatie lekker verder spelen op je blaasinstrument? Dat kan! Kijk snel op de website van muziekschool Art4U voor een gratis proefles of 10 lessen op jouw favoriete instrument voor €49.
Muziekvereniging “De Goede Hoop” biedt je alle mogelijkheden om door te gaan met samen muziek te maken in een orkest. Voor meer informatie en om je aan te melden kun je bij juf Miranda terecht na afloop van de eindpresentatie. Een e-mail sturen naar onderwijs@art4u-kunsteducatie.nl mag natuurlijk ook.

Schrijf je in, doe mee en steel de show!