Gratis Proefles
Erik Caris per 1 januari nieuwe directeur Art4U
Datum
2 november 2022
Erik Caris zal per 1 januari 2023 Jack Gooyaers opvolgen als de nieuwe directeur van Art4U-kunsteducatie

Erik Caris per 1 januari nieuwe directeur Art4U

Erik-C.jpg

Het bestuur van Art4U-kunsteducatie stelt u graag voor aan Erik Caris. Hij zal met ingang van 1 januari 2023 worden aangesteld als nieuwe directeur van Art4U. Caris volgt in deze rol Jack Gooyaers op, die dan met pensioen gaat.

Het bestuur is verheugd in Erik een directeur te hebben gevonden die een groot hart voor de muziek(educatie) combineert met een waardevolle ervaring in het bedrijfsleven. Caris heeft een brede expertise opgebouwd in ondernemerschap, bedrijfsstrategie, netwerken en teambuilding.   

De passie voor muziek die Caris al vanaf zijn jonge jeugd kenmerkt, is uitgemond in een opleiding aan het conservatorium te Maastricht inclusief de opleiding “management voor non-profit instellingen”.  Bij Harmonie de Dommelecho is Eric actief als saxofonist en fagottist.

Eric van harte welkom!


Art4U zet zich in voor het belang van muzikale ontwikkeling en is koploper op het gebied van muziekeducatie in de gemeenten Bergeijk, Eersel en Veldhoven. De missie van Art4U is om zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen in de regio het plezier van muziek maken te laten ervaren en hun talenten tot bloei te laten komen. Art4 U bevordert de amateurkunst, verzorgt het muziekonderwijs op alle basisscholen in het verzorgingsgebied en biedt daarnaast instrumentale en vocale lessen aan voor beginners en gevorderden.