Cursusaanbod Veldhoven

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Projecten en cursussen voor het basisonderwijs

Art4U organiseert een groot aantal projecten en cursussen voor het basisonderwijs. Voorbeelden hiervan zijn 'Muziek en Beweging', 'De Muziekklup!', 'Instrumenten proeven / Instrumentencarrousel', 'De Blazersklas' en 'De Bus Gemist'. Voor de hele basisschool, van groep 1 tot en met groep 8, zijn diverse projecten mogelijk.

Alle projecten hebben een binnenschools traject en een buitenschools traject. Aansluitend is er nog een vervolgtraject mogelijk op de muziekschool Art4U. Op deze wijze ontstaat er een unieke opleidingsroute die de mogelijkheid biedt om alle kinderen in de basisschoolleeftijd met muziek in aanraking te laten komen.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van alle projecten voor het schooljaar 2014 - 2015. 

Met de drie gemeentes uit het werkgebied van Art4U zijn verschillende inhoudelijke afspraken en nuanceringen op het gebied van financiering gemaakt. Klik hier voor de opleidingsroute in Veldhoven. Klik hier voor de opleidingsroute in Bergeijk. De opleidingsroute in Eersel volgt binnenkort.

Heeft u interesse en/of vragen? Neem dan contact op de onderwijscoördinatoren van Art4U Dave Ververgaard en Patrick Géboers via onderwijs@art4u-kunsteducatie.nl