Cursusaanbod Veldhoven

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Theateravond uit met Cultuurmaatje in de Schalm

 

De Schalm wil zo laagdrempelig mogelijk zijn en toegankelijk voor zoveel mogelijk doelgroepen. Echter, voor sommigen is een theateravondje niet vanzelfsprekend.  Niet iedereen heeft iemand om mee te gaan, of vindt het qua vervoer lastig om bij het theater te komen. Om deze reden is Theater de Schalm het project Cultuurmaatje gestart!
Een Cultuurmaatje:
Het Cultuurmaatje haalt een bezoeker op en brengt deze na afloop weer thuis. Samen bezoeken zij de voorstelling waar zij beiden ontvangen worden door De Schalm met een kopje koffie/thee van het huis. 
Voorstellingen Cultuurmaatje voorjaar 2018:

Voor het komende voorjaar komen de volgende voorstellingen in aanmerking voor het project ‘Cultuurmaatje’:
- You’re the Top – dinsdag 10 april (http://deschalm.com/programma/youre-the-top/)
Paul Groot als Cole Porter, Marjolein Keuning als Linda Porter, Marcel Jonker als Monty Woolley e.a. met live orkest. ‘You´re The Top’ schetst een wervelend beeld van zijn levensverhaal  en zijn muziek.
- Bella Italia - zondag 22 april (http://deschalm.com/programma/bella-italia-leonie-meijer-marijn-brouwers-e-a/)
Hoogste tijd voor een verrassingsmenu met de lekkerste en mooiste Italiaanse topsongs van Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Il Divo, Riccardo Cocciante, Milva en niet te vergeten grote hits die we kennen door versies van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti.

Op stap met een Cultuurmaatje – wat te doen?

De persoon die graag met een Cultuurmaatje op stap wil, kan een kaartje voor één van deze bovenstaande voorstellingen reserveren via onze theaterkassa (reserveringen@deschalm.com)  en daarbij aangeven dat hij/zij graag wil deelnemen aan het project Cultuurmaatje. De Schalm zorgt dan dat een Cultuurmaatje aan deze persoon wordt gekoppeld. Verdere afspraken over brengen en ophalen en dergelijke kunnen zij dan zelf met elkaar maken. 
Om dit project een vliegende start te geven, betaalt De Schalm bij deze twee voorstellingen het kaartje van het Cultuurmaatje én de bezoeker!
Bent u of kent u iemand die graag met een Cultuurmaatje op stap wil, informeer hem of haar dan hierover. 
En hopelijk zien we dan deze persoon met zijn of haar Cultuurmaatje binnenkort in ons theater.
Reserveren  
- online via www.deschalm.com
- telefonisch: 040-253 35 78 (ma t/m za 11.00-15.00 uur)
- e-mail: reserveringen@deschalm.com
- rechtstreeks bij de Theaterkassa (ma t/m za 11.00-15.00 uur)