Cursusaanbod Veldhoven

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Nieuws

 • Meld je aan voor de Kids Corner Bigband

  Art4U is onlangs begonnen met een nieuwe bigband speciaal voor jeugdige muzikanten.
  Deze bigband repeteert wekelijks op de vroege woensdagavond in de Rabo-zaal van Art4U. Tijd: van 17.45 uur tot 18.45 uur. Dirigent is saxofoondocent Willy Schmitz.
  We zijn nog op zoek naar trompettisten en trombonisten. Ook muzikanten die geen les volgen bij Art4U zijn van harte welkom. Het minimale speelniveau dat vereist wordt is een A-niveau.
  De kosten voor het resterende schooljaar zijn slechts 15 euro.


  Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met de administratie via algemeen@art4u-kunsteducatie.nl of 040-2533522

  Lees meer
 • Speciaal instapaanbod: 10 lessen voor € 98

  Zou je een muziekinstrument willen leren bespelen maar twijfel je of het iets voor je is? Of weet je misschien niet welk instrument je zou willen kiezen? Dan is er nu de mogelijkheid om het eens uit te proberen.

  We hebben een mooi aanbod voor je: 10 muzieklessen voor € 98. Dit instapaanbod is voor jeugdige leerlingen en is het hele jaar geldig. Mocht je besluiten om na die 10 lessen door te gaan dan betaal je uiteraard het gebruikelijk tarief.

  Neem voor meer informatie contact op met onze administratie.

  Lees meer
 • Art4U muziek dans theater educatie voor iedereen.

  Iedereen houdt wel van muziek. Of het nu over Candy Dulfer, Mozart, Ilse de Lange, Schubert of Rowen Hèze gaat..., de muziekschool heeft op iedere vraag een antwoord. Wil je... Een instrument leren bespelen? Leren zingen? Zingen of samenspelen met anderen?

  Lees meer
 • AFMELDEN VOOR DE LES

  Ben je ziek of verhinderd en wil je je voor de les afmelden? Bel dan even de locatie van Art4U in Veldhoven, tel: 040-2533522.

  Dit geldt ook voor leerlingen uit Eersel en Bergeijk omdat op deze locaties niet altijd iemand aanwezig is die de telefoon kan beantwoorden. 

  Lees meer