Cursusaanbod Veldhoven

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Nieuws

 • Seniorendag vrijdag 6 oktober

  Op vrijdag 6 oktober was het de Nationale Ouderendag. Ook in Veldhoven werd aan deze dag flink veel aandacht geschonken; daar was de dag omgedoopt tot Seniorendag.

  Bij Art4U konden [groot]ouders en hun kleinkind een kijkje komen nemen bij 'Muziek op Schoot'.

  In de Rabo-zaal kon het publiek genieten van optredens van Parelmoer en het Blue Monday Orchestra, beiden onder leiding van Art4U-docent Stef Bazelmans. Daarnaast was er een optreden van het Vrije Tijds Orkest uit Deurne onder leiding van Art4U-docent Marco van Dulmen.

  Het concert werd afgesloten met 'Concerto d'amore' van Jacob de Haan met het Blue Monday Orchestra en het Vrije Tijds Orkest gezamenlijk. Klik hier om te zien en te horen hoe dat op 6 oktober geklonken heeft.

  Lees meer
 • Studiedagen 8 en 14 november: geen lessen

  Op woensdag 8 november en dinsdag 14 november zijn er in verband met studiedagen geen lessen.

  Lees meer
 • Blazers Art4U Nederlands Kampioen

  Op het Nederlands kampioenschap voor blazers, solisten en ensembles van zaterdag 7 oktober in het ZIMIHC Theater Zuilen in Utrecht heeft trompettist Tommy Camps uit Wintelre een 3e divisie stuk gespeeld in de Jeugddivisie en met 85,5 punten is hij hiermee Nederlands Kampioen geworden. Tommy heeft een workshop met het Nederlands Blazers Ensemble aangeboden gekregen.

  Tommy is een leerling van docente Rianne Boone en werd op het concours aan de piano begeleid door Matty Huyts. Beide zijn docenten bij Art4U.

  Saxofonist Nino Bogers werd met 87 punten Nederlands Kampioen in de 3e divisie. Hij won tevens de Publieksprijs en hem werd een workshop aangeboden met het Metropole Orkest.

  Nino is een leerling van saxofoondocent Willy Schmitz van Art4U. Hij werd aan de piano begeleid door Maarten de Bekker.

  Saxofonist Mees Hoebers behaalde met 84,5 punten een tweede plaats in de 5e afdeling en won tevens de Publieksprijs en een workshop met het Metropole Orkest. Mees is een leerling van saxofoondocent Willy Schmitz van Art4U.

  Art4U feliciteert Tommy, Nino en Mees van harte met dit mooie resultaat!

  Lees meer
 • Art4U muziek dans theater educatie voor iedereen.

  Iedereen houdt wel van muziek. Of het nu over Candy Dulfer, Mozart, Ilse de Lange, Schubert of Rowen Hèze gaat..., de muziekschool heeft op iedere vraag een antwoord. Wil je... Een instrument leren bespelen? Leren zingen? Zingen of samenspelen met anderen?

  Lees meer
 • AFMELDEN VOOR DE LES

  Ben je ziek of verhinderd en wil je je voor de les afmelden? Bel dan even de locatie van Art4U in Veldhoven, tel: 040-2533522.

  Dit geldt ook voor leerlingen uit Eersel en Bergeijk omdat op deze locaties niet altijd iemand aanwezig is die de telefoon kan beantwoorden. 

  Lees meer