Cursusaanbod Veldhoven

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Dinerconcert RHC 21 en 22 april in Riethoven

Binnenkort organiseert het Riethovens Harmonie Corps een dinerconcert in Riethoven in samenwerking met restaurant Proef Me Nu. U kunt genieten van een avondvullend programma met een nog nooit eerder vertoonde combinatie van muziek en een 5-gangen diner. 


U wordt ontvangen met een welkomstdrankje in de grote zaal van restaurant Proef Me Nu, die voor deze gelegenheid speciaal is ingericht met 8-persoons ronde tafels. Ook het diner is speciaal voor deze gelegenheid samengesteld. U wordt bij binnenkomst begeleid naar de door U gereserveerde plaatsen. Gedurende de avond verzorgt het RHC en de slagwerkgroep van het RHC een “smaakvol en toegankelijk ” muzikaal programma passend bij de sfeer van het diner. De zangeres Dyanne Sleijpen zal meermaals optreden deze avond onder begeleiding van het harmoniecorps en onze slagwerkgroep. 


Houdt U van lekker eten en houdt U van muziek dan is dit een unieke kans om samen met bijvoorbeeld het bestuur van uw organisatie te genieten van deze speciale avond. Natuurlijk is er gedurende de avond ook gewoon ruimte om samen met uw tafelgenoten gezellig te praten. Tijdens het diner kunt U gebruik maken van 3 consumpties en afsluitend een kop koffie of thee die in de prijs zijn inbegrepen.
De entree kaarten zijn zowel per stuk verkrijgbaar als per tafel. De losse kaarten kosten €49,50 per couvert. Als U met een gezelschap wilt komen kunt U een complete tafel van 8 couverts reserveren voor €350 zodat U een flinke korting krijgt. Dus kom samen genieten van het dinerconcert. Het belooft een supergezellige avond te worden!


U kunt tot en met 14 april kaarten reserveren via secretariaatrhc@hotmail.com maar wees er snel bij want het aantal tafels is natuurlijk beperkt. Beide concerten vinden plaats in zaal “de Sleutel” Dorpsstraat 1A te Riethoven.
Op zaterdag 21 april wordt U ontvangen vanaf 18.00 uur en starten we om 18.30 uur.
Op zondag 22 april wordt U ontvangen vanaf 16.30 en starten we om 17.00uur.