Cursusaanbod Veldhoven

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Concert 'Winterdromen' PSO 4 februari

Winterdromen. Dan denk je misschien aan de IJskoningin, aan het meisje met de zwavelstokjes, aan sneeuwballen gooien of aan de Elfstedentocht. Of aan lekkere warme chocolademelk bij de open haard. Wat je winterdroom ook is, het Philips Symfonie Orkest speelt er de allermooiste muziek bij, speciaal bedoeld voor kinderen. Muziek over dikke sneeuwvlokken, arrensleeën en bevroren meren, zwierige schaatsers, over spierwitte dennenbossen, fel gekleurd noorderlicht, de Oude Brombeer – en Maestro Jules vertelt. Zo leuk kan de winter zijn! Zet je wintermuts op, doe je dikke wanten aan en kom binnen in dit winterwonderland.

Na afloop kunnen kinderen de diverse instrumenten uit het symfonieorkest uitproberen in workshops.

Datum: zondag 4 februari. Tijd: 12.00 uur. Locatie: Theater De Schalm in Veldhoven. Prijzen: 6 euro [kinderen t/m 12 jaar] en 15 euro.

Kaarten kunnen besteld worden bij de theaterkassa van De Schalm.

Voorafgaand aan het concert van het PSO treedt het leerlingenorkest van harmonie Sub Umbra op in de foyer. Tijd: van 11.15 uur tot 11.45 uur. Het orkest staat onder leiding van Ivo Allers.

Kinderen kunnen niet alleen luisteren, ze kunnen ook meespelen! Aan het eind van het concert schuiven veertig kinderen aan in het symfonieorkest om muziek uit 'Frozen' mee te spelen. Wil je ook meespelen? Ga voor meer informatie en het aanmeldformulier naar de website van het Philips Symfonie Orkest.

Leerlingen van muziekschool Art4U die meespelen met het orkest kunnen in de week na het concert het geld van hun toegangskaartje terugkrijgen via de administratie van Art4U. Laat dan als bewijs van deelname je toegangskaartje en je bladmuziek even zien.