Cursusaanbod Veldhoven

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

10e editie Kempentour zaterdag 26 mei 2018

Op zaterdag 26 mei vindt weer de jaarlijkse Kempentour plaats. We gaan gezellig rondtrekken met de Kempentour-vrachtwagen en in diverse dorpen wordt muziek gemaakt door leerlingen van Art4U. Voor vele leerlingen uit de Kempen is dit al jaren een bekend fenomeen en een evenement waar alle leerlingen naar uitkijken!  Evenals vorig jaar toeren we ook dit jaar weer naar Veldhoven CityCentrum. Dat betekent dat ook leerlingen uit Veldhoven meedoen aan dit evenement. 

Het zou leuk zijn als jullie allemaal mee komen spelen in het Kempentour-orkest. Je kunt de hele dag meetouren met de Kempentour maar je kunt ook een gedeelte van de dag mee om muziek te maken. Als je graag mee wil doen maar je hebt op deze dag zelf geen vervoer, vraag dan aan je docent wat de mogelijkheden zijn.
De liedjes die jullie in het Kempentour-orkest gaan spelen zijn:
• Anywhere – Rita Ora
• Havana – Camilla Cabello
• Whatever it Takes – Imagine Dragons
Als je wil meespelen bij de Kempentour, kun je komen oefenen op één van de twee repetities:
Dinsdag 22 mei 18:30 uur Veldhoven (Rabozaal muziekschool Veldhoven)
Woensdag 23 mei 18:30 uur Bergeijk (Aula muziekschool Bergeijk)
Klik hier voor alle bladmuziek en Mp3's. Je kunt de partijen downloaden en afdrukken. Vraag je docent welke partijen voor jou geschikt zijn.
Oefen de liedjes vóór de repetitie in de les alvast met je docent. Mocht de muziek nog wat lastig zijn, dan kan jouw docent de partijen altijd voor je aanpassen.

Meer informatie over de tour vind je op de speciale Kempentourwebsite
Houd de komende weken ook onze Facebook-pagina in de gaten: www.facebook.com/art4u.kunsteducatie

Er is ook een Instrumentenparade waarbij allerlei muziekinstrumenten kunnen worden uitgeprobeerd. De docenten van Art4U zijn aanwezig en kunnen informatie geven over de muzieklessen bij Art4U. Men kan zich ook opgeven voor een gratis proefles.