Cursusaanbod Veldhoven

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Agenda

 • Brawling Big Bands 24 maart 2019

  Brawling Big Bands op zondagmiddag 24 maart.

  Pete's Corner Bigband van Art4U is één van de deelnemers.

   

   

  Lees meer
 • Blokfluitconcours CKE 24 en 25 mei 2019

  In het weekend van 24 en 25 mei 2019 organiseert het CKE in Eindhoven een blokfluitconcours voor alle amateurblokfluitisten in de regio Brabant en Noord-Limburg tot 30 jaar. Alle blokfluitsten kunnen meedoen, ook de allerjongsten. Iedereen mag zich inschrijven, individueel of als duo, trio, kwartet of ensemble.

  Er zal een verplicht werk van 8 maten worden uitgedeeld waarmee de deelnemer zelf aan de slag zal moeten op een manier die hij of zij zelf kiest. Een variatie, een tekening, een gedicht of welke vorm van creativiteit ook. Er zal een beperkt aantal minuten mogen worden gespeeld, afhankelijk van inschrijving solo of samenspel.

  De voorrondes zijn op zaterdag 24 en zondagochtend 25 mei. De finale is op zondagmiddag 25 mei in de vorm van een concert.

  De inschrijvingen gaan via de website van het CKE in Eindhoven of via een inschrijfformulier dat wordt toegezonden medio december.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jet Franssen, blokfluitdocent CKE Eindhoven jet.franssen@cke.nl

   

  Lees meer
 • Play-in De Lustige Klanken 26 mei

  Samen muziek maken brengt mensen bij elkaar!

  Vanwege ons 60-jarig bestaan hebben we een bijzonder concert georganiseerd en daar kun jij aan meedoen!
  Speel je minimaal drie jaar accordeon en heb je zondag 26 mei 2019 niets in je agenda staan? Meld je dan aan voor onze Play-in dag met aansluitend een concert.

  Op deze dag worden er drie orkesten gevormd op basis van speelervaring. De muziek die je gaat spelen, krijg je ongeveer een maand van tevoren thuis gestuurd, zodat je het al een keer door kunt spelen. Op de dag zelf repeteert elk orkest apart met een dirigent van de vereniging. De allerjongsten krijgen extra ondersteuning vanuit de vereniging als dat nodig blijkt.

  Naast samen muziek maken, is er natuurlijk ook de gelegenheid elkaar wat beter te leren kennen in de pauzes die er ingepland zijn. Voor de jeugd is er ook nog het nodige vermaak geregeld.

  De dag start om 9.30 uur bij gemeenschapshuis Terlo in Bergeijk en het slotconcert voor familie en vrienden is om 16.00 uur ingepland. Na het concert ga je met een voldaan muzikaal gevoel en een leuke ervaring rijker weer naar huis.
  De kosten voor deze muzikale dag zijn slechts € 20,= en dit is inclusief muziek, een goed verzorgde lunch en pauzes met koffie/thee/ranja en iets lekkers.

  Begint het al te kriebelen? Stuur dan voor 20 maart 2019 een mail naar: bestuur@delustigeklanken.nl, dan sturen wij je aanvullende informatie en het inschrijfformulier toe.
  Wanneer je aanmelding en inschrijfgeld binnen zijn, sturen wij medio april de muziek naar je op. Wij hopen op zoveel mogelijk inschrijvingen zodat we drie goed gevulde orkesten kunnen vormen die samen een mooi concert neer kunnen zetten.

  Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die stellen via e-mail (bestuur@delustigeklanken.nl) of bel naar Carla Theuws (0497 571445, Decorette Theuws).
  Tot ziens op 26 mei!
  Bestuur De Lustige Klanken
  Lees meer