Cursusaanbod Veldhoven

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Agenda

 • Download bladmuziek Kerstconcerten

  Doe je mee aan de Kerstconcerten van Art4U op dinsdag 19 december in Bergeijk of woensdag 20 december in Veldhoven?

  Via deze link kun je de bladmuziek downloaden.

  Lees meer
 • Kerstconcerten 19 en 20 december

  Art4U organiseert in aanloop tot de Kerst dit jaar twee kerstconcerten. Op dinsdagavond 19 december is er een concert in theater de Kattendans in Bergeijk en op woensdagavond 20 december is er een concert in sporthal de Atalanta in Veldhoven. Beide concerten beginnen om 19.00 uur. Vele honderden leerlingen, ensembles en docenten werken er aan mee.

  Publiek is uiteraard van harte welkom. Kaarten à 1 euro voor het concert in Bergeijk kunnen worden gereserveerd aan de theaterkassa van de Kattendans via www.kattendans.nl
  Kaarten à 1 euro voor het concert in Veldhoven kunnen worden besteld bij de administratie van Art4U via t.bergmans@art4u-kunsteducatie.nl en kunnen daar later worden afgehaald. Bezoekadres: Bossebaan 60 in Veldhoven.
  De opbrengst van de kaartverkoop wordt door Art4U geschonken aan de Voedselbank Bergeijk en de Voedselbank Veldhoven.


  Op maandagavond zijn de repetities gepland, zowel in Bergeijk [Dr. Rauppstraat] als in Veldhoven [Rabo-zaal]. Het A-orkest repeteert van 18.30-19.15 uur, het BCD-orkest repeteert van 20.00-20.45 uur.

  Lees meer
 • Nieuwjaarsconcerten Veldhovens Muziekkorps

  Nieuwjaarsconcert in Circussferen

  Hooggeëerd publiek!

  Op zaterdagavond 13 en zondagmiddag 14 januari 2018 nodigen het Veldhovens Muziekkorps en De Schalm u van harte uit voor een spectaculair Nieuwjaarsconcert in circussferen met muziek, dans, zang en acrobatiek. 

  Naast de muzikale klanken van het orkest kunt u tijdens dit concert genieten van Vocalgroup Just Us, Circus SimSalaBim en Cardo Dance Department.

  De spreekstalmeesters zijn Johan en Daniëla van toneelvereniging Meer Vreugde Kern. Een geweldige culturele samenwerking dus met tal van lokale talenten op het podium. 

  Kaarten à € 19,50 [inclusief pauzedrankje] verkrijbaar aan de theaterkassa van de Schalm en online via www.deschalm.com

  Komt dat zien, komt dat zien!!

  Lees meer
 • ZomerOrkest Nederland 2018

  Lees meer