Cursusaanbod Veldhoven

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Agenda

 • Concert Talentenklas Art4U en Kunstkwartier

  Zondag 5 november vindt er in het Theo Driessen Instituut in Helmond een bijzonder concert plaats van leerlingen van de talentenklassen van Art4U en Kunstkwartier.
  Het betreft leerlingen die middels een auditie hebben aangetoond een meer dan gemiddeld talent te hebben voor hun instrument en daarom een jaar lang muzikaal vertroeteld worden. Een presentatie op een mooi locatie als het Theo Driessen Instituut is daar een uitvloeisel van.Tijdens het concert komt er een keur aan instrumenten voorbij.
  U bent vanaf 15.30 uur van harte welkom aan de Willemprinzenstraat 43 in Helmond. De toegang is gratis.


  Lees meer
 • Lustige Klanken in Concert 12 november

  Musical Meets Accordion ofwel Lustige Klanken In Concert op 12 november.


  De musical ontmoet het accordeon, klinkt u dat niet vreemd in de oren? Dat is het toch echt niet. De Lustige Klanken wilde dit taboe doorbreken en heeft een daverende voorstelling in elkaar gezet waarbij deze twee elkaar ontmoeten.
  U zult merken dat ze het goed met elkaar kunnen vinden. De muziek wordt afgewisseld met zang en dans, dus het is een genot voor zowel het oor als het oog. Dit spektakel is geschikt voor jong en oud, dus iedereen is van harte welkom.


  De aanvang van de eerste voorstelling is om 12:30 uur en de tweede voorstelling begint om 16:00 uur. Jazeker, u kunt dus zelfs twee keer genieten van dit spektakel!


  De toegang is slechts € 7,=. Kaarten zijn te bestellen via 0497 57 13 18 of via www.kattendans.nl
  Graag zien wij u op 12 november in de Kattendans!


  Met muzikale groeten en graag tot ziens,


  Namens het bestuur,
  Pieter van Veldhoven
  Secretaris

   

   

  Lees meer